Göd, Kincsem Park - Bejelentkezés: 70/510-7870

ULTRATONE - ÁLLAPOTFELMÉRÉS MENETE


Kezelőfüzet kitöltése

Felmérjük a vendég egészségi állapotát.
Megvizsgáljuk a vendég bőrtípusát, felmérjük a problémás területeket. Megbeszéljük, hogy a vendég főleg honnan szeretne fogyni, mik számára a problémás pontok a testén.
Lemérjük a vendég testkerületét. (A mérés mindig pontos, mert a földtől számított magasságot is mérjük.)
Ha kívánja, előtte-utána fotót is készítünk.
Lemérjük a vendég súlyát.
Táplálkozási tanácsokat adunk.

Mitől hatásos a kúra

Attól, hogy könnyű betartani. A mi általunk ajánlott fogyókúra azon alapul, hogy egy nap sokszor keveset egyen. Napi ötszöri változatos étkezés, amibe néha belefér egy kis kényeztetés is. Pl. egy kocka csoki, túró rudi. Az étrend alapját természetesen a sok fehérje, zöldség és a gyümölcs adja. A fehérje azért fontos a szervezet számára, mert ez biztosítja az energiát, a zöldség és a gyümölcs meg a vitaminokat és az ásványi anyagokat. A kúra után könnyű lesz átállni egy kiegyensúlyozott táplálkozásra, mert a 6 hét alatt hozzá szokik a szervezete ahhoz, hogy sokszor keveset eszik.

Változások nyomon követése

A vendég rendszeresen eljön a kezelésekre, hetente kétszer - háromszor. Ilyenkor a számára megfelelő kezelést kapja. Ha szüksége van, tanácsokat kap az étkezéssel kapcsolatban. A harmadik, hetedik és a tízedik kezelés után lemérjük a változásokat. Erre azért van szükség, mert ilyenkor derül ki, hogy a szervezet hogyan reagált a kezelésre, amelyik területen kisebb a változás arra a következőkben jobban oda lehet figyelni.

Havi egy két fenntartó kezelés

Ha a vendég elérte azt a súlyt, amit kitűzött maga elé akkor ajánlott egy hónapban egyszer-kétszer fenntartó kezelésekre vissza járni. Ezzel az elért eredményt lehet stabilizálni, vagy ha ne adj isten egy két-kiló visszajött ezekkel a kezelésekkel könnyedén meg lehet tőlük szabadulni.>>> ÁLLAPOT-FELMÉRŐ LAP LETÖLTÉSE<<<

VISSZA