Göd, Kincsem Park - Bejelentkezés: 70/510-7870

HOODIA KAPSZULA

Hogyan fogyjon le úgy, hogy közben nem gyötri az éhségérzet,
és még pénzt is spórol?


Forradalom a fogyókúrás szerek világában,
Miután végigsöpört a fél világon, elérte Magyarországot is!

Nem túlzás tehát, hogy egy forradalomról beszélünk a fogyókúrázók életében
világszerte, ami végre elérhető itt Gödön is!

Legfontosabb tudnivalók:

A Hoodia egy 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó termék, mely étvágytalanságot okoz. Jelentősen csökkenti az étvágyat, és az éhségérzetet, így csökken a kalória bevitel, megszűnik a nassolás, és nő az étkezések között eltelt idő.
A növény egy Dél-Afrikában, a Kalahári sivatagban honos kaktusz, az ott élő népek fedezték fel áldásos hatásait, és használják a mai napig hosszú vadászataik alatt, hogy csökkentse az éhségérzetüket.

Hatóanyagai, hatása:

A tudósok egy molekulát vontak ki belőle, melyet P57-nek neveztek el. Ez a molekula közvetlenül bejut a kisagyba, és jeleket küld a vércukorszintről, és ezzel pozitív, és gyors fogyást eredményez. A P57 segíti a telített zsírok felszívódását, és megszünteti az éhségérzetet.
A legtöbb fogyasztószer úgy hat, hogy elégeti a zsírt, és meggyorsítja az anyagcserét. Ezeknek a módszereknek sok mellékhatása lehet, míg a P57 Hoodia az éhséghormonokra hat, csökkenti a kalóriabevitelt, és ezáltal a testsúlyt, ezzel módszerrel nagyon gyorsan le lehet fogyni.
Amennyiben Ön fogyni szeretne, és szeretné kipróbálni a terméket, itt a legjobb árban rendelheti meg 2-3 munkanapos kiszállítási idővel, vagy személyesen azonnal!VISSZA