Göd, Kincsem Park - Bejelentkezés: 70/510-7870

KOZMETIKAI KEZELÉSEK


professzionális GIGI termékekkel

a Hajnal kozmetikában

„A szépség nem álom,
A szépség minden nő számára lehetséges,
A szépség...TE VAGY!”
Aloe Vera termékcsalád - Gyógyító növény

Aloét a történelem kezdete óta használják gyógyításra. A sivatag virága, a liliomfélék családjába tartozik, bár külsejében inkább kaktuszra hasonlít. Szüretkor kézzel préselik ki a levelekből a zselés anyagot.
Kozmetikai hatásai kiváló hidratáló,nedvességfelvevő, nyugtató,gyulladáscsökkentő, baktericid, sebgyógyító,fényvédő.
Frissíti,simítja, védi a bőrt,fokozza a vérkeringést, a kollagénszintézist és az anyagcserét,csíraölő és sejtregeneráló hatású,kitűnő bőrtápláló.


Lótusz termékcsalád - A kelet varázsa

A lótuszt a legtöbb régebbi kultúrában szent növényként tisztelik. Szimbolizálja a napot, a jelent, az isteni szeretetet, az örök szerelmet. Gyógyító hatással vannak az emberekre,puszta létükkel harmonizálják az egész környezetüket. Kozmetikai ipar felhasználja a lótusz szirmait,szárát, magjait, gyümölcsét,gyökerét és rügyeit.
Kozmetikai hatásai hidratál,táplál,regenerál,erősíti és védi a bőr immunrendszerét, a sejtek és az erek falát,gátolja az öregedést,gyulladásgátlóként is elismert.
A kelet varázsát lopja be a kozmetikába mind a termék illatvarázsának mind összetételének segítségével.


E-vitamin termékcsalád - Leghatékonyabb antioxidáns

A-vitamin zsíroldékony vegyület, így elsősorban növényi olajokban,zöldségfélékben, olajos magvakban, búza csira olajban található nagy mennyiségben.
Legerélyesebb antioxidánsként tartjuk számon, így igen hatékony a bőr öregedési folyamatainak lassításában.
A Gigi laboratórium modern terméke,amely mélyen bejut a bőrbe, táplálja a sejtmembránt,mely a szabad gyökök számára a legsebezhetőbb réteg. Növeli a bőr hidratáltságát,simítja a ráncokat, hatékony égési felületekre és a bőrgyulladásokra egyaránt.


Oxygén Prime termékcsalád - Bőrfiatalító luxus

Megoldás az érett bőr és a ráncok kezelésére, bőr és sejtmegújító, fiatalító hatásuk van. A termék összetevőinek köszönhetően az oxigént a sejtekbe hatékonyabban képes bejuttatni.Az egészséges oxigénszintfokozza a bőr egészséges működését és javítja a bőr önmegújító folyamatait.
A termékcsalád stimulálják és feszessé teszik a bőr teljes szerkezetét,késleltetik a kis és mély ráncok kialakulását.
Kezelés végére: Bőrünk újra lélegzik,friss, üde és fiatal lesz!


Holt tengeri gyógykozmetikum család - „Sós tenger” csodái

Főleg a zsíros,szeborreás,problémás bőrök kezelésére,ápolására használjuk. A Holt tenger összesen kb. 60 féle sót tartalmaz,többek között jódot, ként, káliumot. A Holt tenger és környéke gazdag iszapban,amely különleges gyógyító ereje van főleg a reumatikus- és bőrbetegségek kezelésénél.
Hatásai:
Faggyúműködést szabályozza,nyugtató, gyulladáscsökkentő,sebgyógyító,hámképző,antiszeptikus.


New Age termékcsalád - természetes hormonpótlás

A szójakivonatot tartalmazó New Age termékcsalád a negyvenen túli hölgyek ideális kozmetikuma.
Fokozza a kollagén és elasztin rostok rugalmasságát,feszességét,hidratáltságát,erősíti a bőr immun folyamatait,megelőzi rozacea kialakulását,pótolja a hormonális változás következtében a bőr sejtjein belüli folyamatokat.


Glycopure termékcsalád - kíméletes hámlasztás

Mint ahogy a természet, a bőrünk is megújul bizonyos periódusonként.A folyamatosan újjáéledő szarusejtek elvékonyodva leválnak a bőr felszínéről,ezek víztartalmuk elveszett,elhalt lemezkék rontják a bőr felszívóképességét.A kozmetikai gyakorlatban igényes kezelés ma már elképzelhetetlen megfelelő peelingezés nélkül.A termékcsalád a savak hámoldó hatását hívja segítségül,alacsony savtartalma mellett látványos hatás érhető el vele. A Glycopure család összetétele biztosítja számunkra a kockázatmentes kezelés lehetőségét. Szembetűnő ránctalanító,bőrfiatalító hatásuka maximális bőrvédelem mellett a mellékhatások minimalizálásával fejtik ki.
Kúraszerű alkalmazásával érhetjük el a kívánt eredményt. A kúra ált. 6 hétig tart, heti egy alkalommal a kozmetikában.A kozmetikai kezelés mellett fontos az otthoni ápolás rendszeres betartása a termékcsalád termékeivel és a megfelelő fényvédelemről is gondoskodni szükséges!