Göd, Kincsem Park - Bejelentkezés: 70/510-7870

MI AZ ULTRATONE?


ÜDVÖZLI ÖNT AZ ULTRATONE FUTURA RENDSZER!

Soha nem volt még ilyen hatékony eszköze a test és az arc formálásának és fiatalításának. Az újgenerációs Ultratone Futura Bio-computer az elso olyan hordozha- tó készülék, mely kis mérete mögött egy abszolút pro- fesszionális rendszer áll, tudásával eleget téve az Ön legmagasabb elvárásainak. Kifejlesztése során pro- fesszionális felhasználásra tervezett készülékeinkbol indultunk ki. A hatékonyság mellett azonban a magán- felhasználóknak fontos a készülék mobil használatá- nak lehetosége, és az egyszeru kezelhetoség, melyet a méretek csökkentésével és programozott kazettákkal biztosítottunk. Futura rendszerünk 24 féle, míg Futura Plus rendszerünk 64 féle változatos programot kínál férfiak és nok számára. Mindezt otthona kényelmében, szabadidejének feláldozása nélkül élvezheti.HOZZA LÉTRE MEGÚJULT ÖNMAGÁT!

Még soha nem volt az egészség, a fittség és a vonzó megjelenés ennyire központi helyen a noknél és férfi- aknál. Ez részét képezi annak az erosen versenyszelle- mu kornak, amelyben élünk. Vonzó és magabiztos megjelenésünk, testi és szellemi teljesítoképességünk meghatározó jelentoségu mind a magánéletben, mind a munka területén, érvényesülésünk szempontjából. A probléma csak az, hogy annyi minden rabolja el idonket, hogy egyszeruen nem marad elég mozgásra, sportra, feltöltodésre és megújulásra.

Többé nem kell aggódnia azon, hogyan talál idot mindezekre. Engedje, hogy ezt az Új Ultratone Futura elvégezze Önnek és Önön.

Termékünk alakformáló, karcsúsító, méregteleníto, borszépíto, arcfiatalító, wellness, természetgyógyász, sport és rehabilitációs kezelési lehetoségei által Ön egy fitnesz terem, alakformáló és kozmetikai szalon, masszázsszalon és természetgyógyász stúdió tulajdo- nosának érezheti magát.ULTRATONE FUTURA PROGRAMKAZETTÁK

NŐK részére:
F1/ Karcsúsítás noknek
F2/ Cellulit elleni kezelés nőknek
F3/ Has és derék formálás, szilárdítás nőknek
F4/ Popsi és comb formálás, szilárdítás nőknek
F5/ Szülés utáni helyreállítás, medencefenék program nőknek
F6/ Mell és karok lifting, tónusfokozás nőknek
F7/ Általános testtónus fokozás nőknek
F8/ Sebesség fokozás nőknek
F9/ Kitartás és állóképesség nőknek
F10/ Erő és Teljesítmény nőknek
F11/ Sebészeti beavatkozás nélküli Facelifting nőknek
F12/ Arcfiatalítás és eredményfenntartás nőknek
F13/ Arcnyirokmasszázs és méreganyag eltávolítás nőknek
F14/ Finom ráncok elleni és nedvességinfúziós program nőknek

FÉRFIAK részére:
F15/ Karcsúsítás férfiaknak
F16/ Has és derékformálás férfiaknak
F17/ Általános izomtónus fokozás férfiaknak
F18/ Sebesség és robbanékonyság férfiaknak
F19/ Kitartás és állóképesség férfiaknak
F20/ Erő és Teljesítmény férfiaknak
F21/ Masszázs és görcsellenes program férfiaknak
F22/ Mozgásszervi rehabilitáció férfiaknak
F23/ Sebészeti beavatkozás nélküli facelifting férfiaknak
F24/ Arcfiatalítás és eredményfenntartás férfiaknak

Nagy méret


ULTRATONE FUTURA PLUS PROGRAMKAZETTÁK

NŐK részére:
P1/ Alakformálás nőknek: Karcsúsítás, Feszesítés, Szilárdítás erősítés, Testtartás
P2/ Alakkontroll nőknek: Ultragyors méret csökkentés, Zsír izommá alakítása, Szülés utáni regenerálás, Popsi és combok P3/ Testápolás nőknek: Cellulite elleni program, Nyirok-masszázs, Erős combok elleni program, Bőr és szövet fiatalítás
P4/ Izom kidolgozás nőknek: Body building, Aerobics,Popsi és lábszárak, Mellemelés és feszesítés
P5/ Plasztikai sebészeti nélküli Arc lifting és fiatalítás nőknek: Azonnali emelés és tónusfokozás, Mélynedvesség infúzió, Arc-tónusfokozás, Ápolás és eredmény fenntartás
P6/ Öregedés elleni arckezelés nőknek: Finom ráncok csökkentése, Bőr és izomfiatalítás, Rosacea kezelés, Arc nyirokmasszázs


FÉRFIAK részére:
P7/ Alakformálás férfiaknak: Pocak csökkentés, Erősítés, szilárdítás, Tréning, Testtartás
P8/ Kondícionálás férfiaknak: Ultragyors méretcsökkentés, Zsír izommá alakítása, Mélyizom tónus, Mellizom erősítés P9/ Izom kidolgozás férfiaknak: Body Building izomkidolgozás, Mellizmok formálása, Négyfejű izmok, Vádli
P10/ Arctonizálás férfiaknak: Azonnali emelés és tónusfokozás, Nyirokmasszázs, Ránc csökkentés, Fenntartás és ápolás
P11/ Futball tréning (Sí és kerékpár is): Fájdalomcsökkentés és izompihentetés, Interaktív izom rehabilitáció, Tónusfokozás és edzés, teljesítmény izomépítés

MINDKÉT NEM számára:
P12/ Sport tréning: Sebesség fokozása, Kitartás és állóképesség, Erő és robbanékonyság, Sport rehabilitáció
P13/ Relaxáció: Steresszoldás, Pihenés és relaxáció, Masszázs, Jóközérzet program
P14/ Terápiás kezelés: Méreganyagok eltávolítása, Akupresszúra, Reflexológia, Kötőszövet regenerálás
P15/ Rehabilitáció: High Tens fájdalomcsökkentés, Endorphin Tens fájdalomcsökkentés, Görcshajlam csökkentés, Rehabilitációs kezelés
P16/ Golf erotréning: Feszültség mentesítés, Csavarás (Coil), Ráhatás (Impact), Kioldás (Release)

Nagy méretHOGYAN DOLGOZIK AZ ULTRATONE RENDSZER?

A készülék alapelve a természetes mozgáshoz hasonlóan az, hogy az izmok motorikus pontjaihoz elektromos impulzusokat juttatunk el, azok mozgatása érdekében. A különbség annyi, hogy ez nem a központi idegrendszer által vezérelve az idegpályákon keresztül történik, hanem a bőrfelületen keresztül, a precízen vezérelt Futura bio-computer által. A létrejött mozgás akaratunktól független, erőfeszítés és fáradtság nélküli, biztonságos, mentes bárminemű sérülés vagy rándulás veszélyétől és kíméli az izületeket. Az Ultratone elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó jelformákat, összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz, újra formálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett testrésze- ket, egyúttal leépítő hatást gyakorolva a nemkívánatos, zsíros területekre. Gondolja el, hogy mindössze háromnegyed óra alatt bámulatosan, akár 500-szor aktivizálja izmait anélkül, hogy ön a legkisebb erőfeszítést tenné, vagy kellemetlennek érezné azt! Ez egy hasizom edzést feltételezve 300-350 felüléssel egyenértékű!
Készülékeink 8 elektródája segítségével Ön egyidejűleg négy különböző területen dolgozhat, melyek intenzitása önállóan szabályozható.
Örömmel tudatjuk, hogy közel 50 éves kutatói tapasztalatunknak és a Londoni Orvostudományi Egyetem legkiválóbb tudós-kutatóival való szoros együttmuködésünknek köszönhetően megszületett az „Ultratone Gymnetics” a harmadik évezred tudományos mozgáskultúrája. Bármily hihetetlen, tudományosan igazolt módon kíméletesebb, mégis sokkal hatékonyabb a hagyományos testmozgáshoz viszonyítva.PROGRAMOZZA BE VÁGYAI ÖNMAGÁT!

Miért ne valósulhatna meg álmai alakja? Miért ne távolíthatná el az évek nyomait arcáról? Programjaink mind azt a célt szolgálják, hogy segítse Önnek elérni megújult önmagát. Eltérően a hagyományos gépektől, amelyek ugyanazon jelbeállítás összehúzó és ellazító ütemének monoton ismétlését kínálják, mindegyik Futura program a testterület, és azon belül az egyes szövetrétegek pontos igényeihez van optimalizálva.
Minden egyes program fizioszekvenciálisan optimalizált, ami azt jelenti, hogy a kezelés ideje alatt akár 20 féle egymásra épülő alprogram követi egymást, a jelparaméterek folyamatos változtatása mellett. Rendszerünk ezért a felszíntől a mély izomalapokig terjedően, optimalizált beállításokkal képes hatni a különböző szövetrétegekre, a gyors és hosszú távú eredmények elérése érdekében.

Ennek megfelelően például a Karcsúsítás Program egy teljes tornatermi rutinból áll, bemelegítéssel, vérkeringés fokozással, nyújtással, feszesítéssel, izomtónus fokozással, zsírleépítéssel, teljes test tornáztatással a közép, majd a mélyizom rétegekben, befejezésül egy gyengéd lelazítással végződik.
Az Ultratone tréning teljesen biztonságos és használatát követően elmarad a hagyományos tornára jellemző éhségérzet is.

Ugyanez a kényelmi alapelv vonatkozik valamennyi Futura arcprogramra is. Ez a program mindent tartalmaz, amit csak a Futura tud! Legyen az Azonnali Facelifting és Tónus fokozás vagy Nedvességinfúzió, Ön élvezni fogja, igen élvezni fogja, amint a frekvenciák és impulzusok sorozatai harmóniában és lágyan dolgoznak azon, hogy az arc izmait gyengéden feszesítsék a felszíntől a mély izomalapokig. A kezelés során a felszínen oxigénellátottság javító, vérbőség fokozó és ráncelsimító hatások érvényesülnek, miközben újjáformáljuk az arckaraktert, megszüntetve a laza, lógó szöveteket. A kezelés teljes időtartama alatt működik a hatóanyag bevitel, mely mélyhidratáló és lifting hatása mellett, kollagén és elasztin ápoló. Ezzel egyidőben a speciális Microcurrent jel – amely csak a legkorszerűbb professzionális berendezésekre jellemző – az új bőrcellák kifejlődésének felgyorsításával megfiatalítja az arcbőr állományát, friss és üde megjelenést adva az egész arcnak.
Reméljük, hogy Ön hamarosan egyetért azzal, hogy a computert még soha nem alkalmazták ilyen szép dologra.
Önnek csak annyi tennivalója van, hogy élvezze computerünket. Bármelyik programot is választja, Ön erőfeszítés nélkül fogja élvezni a nagy hatékonyságú, mégis természetes és kellemes érzetű kezeléseket.

Az Ultratone kezeléseknél nyoma sincs a kellemetlen és csípős áramérzeteknek. A sima és kellemes kezelés érzet mögött a titkot az a szabadalmilag védett un. Ultrawave® speciális jelforma jelenti, mely a legújabb neurológiai kutatások eredménye.
Az Ultratone Futura Plus rendszerei több mint egymillió féle jelbeállítást ismernek. A vezérlő programok választják ki a kezelés karakterének megfelelő optimális program beállításokat.ULTRATONE ÉS A SPORT

Felvetődik a kérdés, mindez azt jelenti, hogy csak üljek a karosszékemben, és ne végezzek többé kemény fizikai terheléssel járó sport tevékenységet?
Természetesen NEM. Mindazok, akiknek eddig is kedvenc időtöltésük volt a sport, az Ultratone technika segítségével folyamatosan csúcsformában tudnak maradni. Ön időt kímélő módon mindig fitt és tettre kész lesz, izomzata megfelelően tonizált, és felkészült a fokozott fizikai aktivitásokra.

Az Ultratone technikáját világszerte a legkitűnőbb sportemberek, atléták és profi edzők használják már a teljesítmény optimalizálására, a sérülés kockázatának csökkentésére és sérülések esetén a felépülés meggyorsítására. A mai nemzetközi élsportban az Ultratone szerves részét képezi az edzésterveknek, és a sportolók csúcsteljesítményekre való felkészülésének.
Férfiak esetén nagy érdeklődést kiváltó terület a testépítés. Az Ultratone Gymnetic, mely egy nagyon koncentrált helyi tornáztatás, biztosítja, hogy a kívánt test felépítése sokkal gyorsabban, hatékonyabban és kifáradás nélkül történjék meg. Így hagyományos edzés és az Ultratone edzés kombinációjával nagyon gyors és látványos eredmények érhetők el!ULTRATONE ÉS AZ EGÉSZSÉG

Az Ultratone technológia régóta túlmutat a szépségápolás, az alakformálás és fittség határain.
A különböző Wellness típusú kezelések, mint méregtelenítés, masszázs, stressz-oldás, relaxáció, jó közérzet, stb. a mai idők túlterhelt hétköznapjaiból adnak felüdítő kikapcsolódást.
A rehabilitációs kezelési lehetőségek a mozgásszervi problémáktól az izomsorvadáson át az izom- és idegbénulásokig, a központi idegrendszerrel és szívvel kapcsolatos események megelőzéséig és utókezeléséig terjednek.
Hasznos terápiás eszköz mind a betegségek megelőzésére, mind az azokból való felgyógyulás meggyorsítására.
Az Ultratone kiváló eszköze annak, hogy felkészítsük a testet a fizikai csúcsaktivitásokra. Ezáltal megelőzhetők a rendszertelen, nagy terheléssel járó sporttevékenység (síelés, baráti foci partik, stb.) esetén gyakran eloforduló sérülések, mozgásszervi károsodások. A sportolás nem jár ezentúl kínlódással és szenvedéssel, hanem az örömteli, élvezetes, és sikerélményekben gazdag lesz.
Az Ultratone technológia idős korban is segít megőrizni a fizikai aktivitás fiatalos szintjeit, megőrizni az egészséget, növelni az állóképességet és szellemi teljesítoképességet, valamint jelentősen javítani a vitalitást és életminőséget.
Az Ultratone berendezéseket nagy számban használják gyógytornászok, természetgyógyászok, magánorvosok, fiziko- terapeuták, plasztikai sebészek, kórházak, klinikák és egészségközpontok szerte a világon.ULTRATONE FUTURA ÉS FUTURA PLUS

A programkazettás készülékek területén két különböző modellcsaládunk van, a Futura és a Futura Plus.
Mindkettő egy elegáns hordtáskában kerül forgalomba, mindazzal együtt, amire szükség van: két garnitúra (16db) öntapadó elektróda a kényelmes használathoz, tápegység a takarékos üzemeltetéshez, és a választott modelltől függően az arctartozékok. A részletes magyar nyelvű használati útmutató biztosítja az egyszerű használatot. Találunk a csomagban még egy válltáskát is, hogy elemes üzemmód esetén megőrizhessük mozgásszabadságunkat.
A készülékekhez különféle program kazetták tartoznak, attól függoen, hogy női vagy férfi rendszerről van szó.

Futura készülékek: A legfontosabb test és arckezelési igények kiszolgálását célozzák, összességében 24 féle program lehetőséggel. Kijelző nélküli modell, a program lefutás ideje fix, egy programkazettán egy kezelés található. Elsődlegesen azoknak javasoljuk, akik alakformáló, karcsúsító, izomzat fejlesztő, méregtelenítő, bőrszépítő és arcfiatalító kezeléseket kívánnak végezni.

Futura Plus készülékek: Továbbfejlesztett modell. A Futura programok továbbfejlesztése és az alkalmazások kiterjesztése lehetőséget ad wellness, terápiás, fitnesz, természetgyógyászati, speciális sport- és rehabilitációs kezelési lehetőségek alkalmazására is. Ezek a készülékek LCD kijelzővel vannak ellátva, melyen a programok elnevezése, azok paramétereinek időbeli változása és a hátralévő kezelési idő megjelenítésre kerül. A kezelési idő megváltoztatható. A programkazetták mindegyike négyféle kezelési lehetőséget tartalmaz (multi program kazetta). Jelenleg 16 kazettán összesen 64 féle program található.
A női és férfi modellek a programellátottság tekintetében különböznek, mely szükségszerű a két nem anatómiai, izomrendszer, zsír- és kötőszövet, bőr, stb. eltérései miatt.

A Futura és Futura Plus modellek bovíthetősége, alkalmazásaik sokszínűsége, eredményességük, kellemes kezelési érzetük és egyszerű kezelhetőségük a piacon messze a versenytársak fölé emelik az Ultratone készülékeket.
Az Ultratone készülékeink eleget tesznek az Európai Unió EN- 93/42 számú orvosi és terápiás berendezésekre vonatkozó szigorú előírásainak. Készülékeink orvosi-terápiás minősítése garanciákat jelentenek mind a kezelések eredményességre, mind a biztonságra vonatkozóan.
Világszerte több mint nyolcmillió felhasználó bízott meg eddig az Ultratone technikájában!VISSZA